Turu Apa ngimpi iwak wormy?

Turu. Napa iwak cacing ngalamun? Obrolan lan gosip sing katon ora nyenengake. Iwak - kanggo meteng! Iwak ing impen biasane digandhengake karo kepinginan seksual, alat kelamin, hormon, lsp. ...

Iwak gedhe ing ngimpi apa?

Napa ndeleng iwak gedhe ing ngimpi? penyakit wong sing ditresnani Yen sampeyan ngimpi iwak ing banyu bening, ngimpi nuduhake manawa nasib bakal menehi sampeyan. Iwak mati ing impen janji ...

Apa impen iwak mentahan?

Napa iwak mentah ngimpi? urip kanggo meteng, lan sanajan ora kabeh nanging mentah, yaiku mati nanging durung bosok - kanggo sawetara masalah utawa penyakit, nanging ora ana sing serius. ...