apa jenenge Nina?

apa tegese jeneng Nina? Asal: Jeneng kasebut asale saka tembung Yunani Ninos - yaiku jeneng pangadeg negara Asyur, jeneng sing padha diwenehi kanggo ibukutha Asyur. Tegese: Regal, hebat. Watake: Ing ...