sing angel?

sopo malaekat? Ana malaekat (Yunani kuno, messenger angelos, messenger), ing agama-agama Abraham, minangka makhluk spiritual, ora nganggo klambi, komunikasi kekarepane Gusti Allah lan nduweni kekuwatan gaib. Kajaba iku, para malaekate Pangeran Yehuwah bisa ngarahake kedadeyan ...

Carane sinau kanggo teleport?

Kepiye cara sinau teleport? jarahan menyang ndhuwur…. sampeyan bakal ditelpon Mung kanthi nyoba lan kesalahan ... ora ana pil sing pasti!))) iki kabeh kerja, kancaku, dawa, terus-terusan, pirang-pirang taun ... langsung saka buaian)) Ayo turu ...

sing naga

sapa naga? srengenge gumantung karo kewarganegaraan. Ing Eropa, dheweke dadi monster ala. Lan ing Timur Jauh (Jepang, China) iku roh. lan kaya roh apa wae, dheweke dadi penjaga. iku sampeyan…