Nuduhake kutukan ing wong.

Nindakake laknat marang wong. Wong sing duwe kabisan kaya ngono bisa ngipat-ipati; Untunge, ora ana sing akeh. Pesulap utawa tukang sulap bisa ngipat-ipati, penyihir minangka wong sing duwe kekuwatan sing cukup kanggo iki. ...

Apa sih sih? Tenan?

Apa sihir ana? Bener? Sihir minangka cara lan cara kanggo entuk apa sing sampeyan karepake saiki, sawise rampung tumindak tartamtu. Iki teori. Ing gesang, pesulap miturut prinsip iki mung bisa ...

Apa Glyphs?

Apa sing diarani Glyphs? Ing arkeologi, glyph minangka simbol sing diukir utawa ditulis ing watu (petroglyph) utawa kayu. Bisa dadi piktogram utawa ideogram, utawa bagean saka sistem nulis kayata nulis silabik ...