carane ngubah uripmu kanthi radikal?

kepiye cara ngganti sampeyan kanthi radikal? Sampeyan ora bisa ngowahi urip kanthi sewengi. Nanging sampeyan bisa ngganti pikirane kanthi sewengi sing bakal ngganti urip sampeyan ing salawas-lawase. Miwiti nggunakake horoskop matematika, kendali sampeyan. Goleki ...

planet sing ngontrol kembar

planet sing ngontrol kembar planet iki: merkuri, Proserpine (jujur, iki pisanan aku krungu jeneng iki))) simbol: kembar, topeng, tangan, warna bintang: abang, watu ibu mutiara: beryl, pomegranate, kembang topaz: ...