Apa artine jeneng Felix?

apa tegese jeneng Felix? Felix Makna lan asal jeneng: seneng (lat). Energi lan Karma jenenge: jeneng Felix saiki wis misuwur ing antarane jeneng liyane, sing, ing tangan siji, diwenehake kanthi langka, ...

Sapa sing Charlie Charlie?

Sapa Charlie Charlie? Charlie Chaplin minangka aktor film bisu sing misuwur, lan uga direktur Nightmare, aku main game iki karo kanca. Aku ora menehi saran supaya sampeyan nggegirisi !!!! deloken youtube ...