Apa iFrame

Apa sing diarani IFRame-transportasi iFrame AJAX: Transportasi iki bisa uga paling fleksibel lan kuat, nanging uga subtlet - sing paling gedhe. IFrame sing ora katon digawe kanggo komunikasi karo server. Ganti gampang ...