Aku nggolek instruksi nyetel camel otomatis digital bnd-50 / sg50. Bantuan mangga !!!

Aku golek pandhuan babagan cara nyetel timer digital bnd-50 / sg50. Tulung aku tulung !!! http://mcgrp.ru/instrukciya-Camelion-BND-50-slash-SG3-taymeryi.html?page_to_view=1 http://libcloud.com.es/?page=camelion_bnd-50_sg50_instrukciya Nyiyapake kerja 1. Pasang timer otomatis menyang stopkontak 230 Volt. 2. Kanggo mesthekake kinerja sing paling apik, tinggalake timer digital ...