Excise Bahan Bakar ing Rusia

Pajak pajak kanggo bensin motor lan bahan bakar solar minangka jinis pajak sing diwenehake kanggo wirausaha lan organisasi. Pengurangan kasebut ditindakake nalika nindakake operasi bisnis tartamtu, kalebu gerakan produk ing tapel wates bea ...