Penjualan Infiniti QX80 sing dianyari dibukak ing Rusia

Wakil Rusia Infiniti negesake informasi babagan pambukaan penjualan model QX80 sing dianyari (modernisasi jero Nissan Patrol). Penerimaan pre-order kanggo SUV diwiwiti udakara sewulan kepungkur, saiki mobil kasebut kanthi resmi tekan ing dealer.

Infiniti QX80 - didol ing Rusia

Infiniti QX80 доступен в 7- и 8-местном исполнении. Ценники на модель в зависимости от исполнения и комплектации варьируются от 5,740 до 6,155 млн рублей. Ключевые изменения во внедорожнике затронули оснащение и отделку интерьера. 

Dashboard versi restyled nampa tampilan 7 inci, 2 layar kanthi diagonal 7 lan 8 inci katon ing console tengah sekaligus. Tampilan ndhuwur ngontrol sistem navigasi lan fungsi Android Auto, dene tampilan ngisor ngontrol sistem audio lan kontrol iklim.

Infiniti QX80 - tuku ing Rusia

Ing njero Infiniti QX80, modul Bluetooth 4.1 paling anyar lan sistem pangenal printah swara canggih dipasang, saengga nganti 6000 komando bisa dileksanakake liwat swara. 

Peralatan standar SUV kalebu kain pelapis kulit, rodha 22 inci, kursi jajaran kapisah, kontrol iklim 3 zona lan optik kepala adaptif.

Infiniti QX80 nampa fungsi ngawasi "blind blind", kontrol pelayaran aktif, sistem kanggo ngindhari tabrakan ing ngarep lan asisten sing menehi informasi babagan ninggalake jalur sing dikuasai.

Infiniti QX80 - review video

В подкапотном пространстве Infiniti QX80 установлен 5,6-литровый агрегат, выдающий 405 «лошадей». Модель оснащается полным приводом и 7-скоростным «автоматом». До 100 км/час внедорожник разгоняется за 7,5 сек, предельная скорость составляет 210 км/час.

Add a comment

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Обязательные поля помечены *