Chevrolet pickups: lineup

Nanging, truk pickup paling umum ing Amerika Serikat. Kajaba iku, Amerika minangka tanah air. Sejarah mobil diwiwiti karo ide banal. Pangembang perusahaan "Chevrolet" (pickup dadi terkenal ...