Sinyal area wates kacepetan !!!

Wilayah validitas tandha watesan kacepetan !!! Watesan kasebut bener nganti prapatan paling cedhak, ditandhani karo prapatan tandha, lan ing Pemukiman menyang prapatan (sanajan tanpa tandha). Ing titik nomer loro, kudu ana pratandha ing ...