Apa slalom?

Apa slalom? Tembung - SLALOM: Ing olahraga: gerakan kacepetan dhuwur ing dalan sing nduwurke tumpukan. -giantas lan raksasa c. keturunan saka gunung ing ski sadawane trek dawa. Desa ski banyu Udhara s. ing…