Apa sing diarani nymphomania?

Nymphomania minangka kabutuhan seks sing tetep lan luwih gedhe sing dadi luwih penting tinimbang kabeh kabutuhan liyane. Kanggo pria, kelainan kasebut diarani satiriasis, nymphomaniac yaiku wanita sing terus-terusan kepengin banget nuroni. Seks minangka kecanduan sing ora bisa dikendhaleni.